Razvojna Inicijativa Mladih/RIM  organizuje prvi umetnički kamp posvećen fotografiji i to u našem kampu Kamenički vis. Kamp je namenjen grupi od 20 mladih pre svega iz gradske opštine Pantelej, koji žele da nauče nešto o fotografiji i da istovremeno promovišu kulturno -istorijska bogatstva naše opštine. Njima će praviti društvo i grupa mladih iz cele Srbije, dok će predavanja i praktične vežbe držati profesori sa fakulteta Umetnosti u Nišu kao i neka proslavljena imena srpske fotografije. Planirano je da kamp počne 23.06. i da traje 10 dana. Tokom boravka u kampu, mladi će osim teorijskih radionica imati prilike da obiđu i dokumentuju deo naše kulturno istorijske baštine. Fotografije i mladi stvaraoci će potom biti promovisani na izložbama u opštini i gradu.
ARTiKULacija  je pravo mesto za tebe ako želiš da naučiš nešto o fotografiji. Prijavi se na kamp popunjavanjem upitnika na linku: https://www.surveymonkey.com/r/PCYMF6N
Projekt „ARTiKULacija – usmeravanje mladih ka pravim vrednostima“ realizuje neformalna grupa „Razvojna Inicijativa Mladih/RIM“ zahvaljujući podršci Trag fondacije u okviru programa Aktivnih zajednica. Udruženje Kamenica kao partner na realizaciji projekta ustupa kamp i pruža prateću logističku podršku.