Udruženje Kamenica je tokom 2015. godine  osvojilo nacionalnu nagradu  za „Zelene ideje“ a potom i prvo mesto na regionalnom (balkanskom) takmičenju u organizaciji Rockefeller Brothers Fund-a. Zahvaljujući ovim pobedama, naši predstavnici su zauzeli počasno mesto na promociji novog ciklusa „Zelenih ideja“, održanoj  07.04. u KC Grad u Beogradu.

IMG_2063 IMG_2058 IMG_2052 IMG_2050

Tokom Media brunch događaja, dobili smo priliku da zajedno sa organizatorima iz Trag fondacije i Erste banke, medijima  predstavimo novi ciklus nagrada ali i da govorimo o  našoj pobedničkoj ideji – Kampu na Kameničkom visu koji će uskoro početi sa radom. Ljubaznošću organizatora,  dobili smo i medijsku promociju i praćenje Kampa u predstojećoj  sezoni.

Novi konkurs “Zelene ideje” pokrenut je kako bi se prepoznala i pružila podrška inovativnim projektima zasnovanim na principima održivog razvoja koji mogu da ostvare značajan društveni, ekološki i ekonomski uticaj u lokalnim zajednicama, uz istovremenu zaštitu životne sredine.

IMG_2048

 

Konkurs je prilika da za svoju eko preduzetničku ideju osvojite 5.000 dolara na nacionalnom i 10.000 dolara na regionalnom takmičenju.   Udruženje Kamenica će pomoći   zainteresovanim aplikantima prenosom svojih prošlogodišnjih iskustava – javite se i požurite, rok je 02.05 !

Više o konkursu na: https://www.tragfondacija.org/pages/posts/otvoren-konkurs-za-bdquozelene-idejerdquo-1976.php#sthash.hYtE3V3B.dpuf

IMG_2064