Počinje realizacija projekta  „ZOOM – za ostanak i opstanak mladih – podrška zapošljavanju mladih u nerazvijenim opštinama i ruralnom zaleđu Nišavskog okruga“

Udruženje Kamenica je 21.11.2016. potpisalo Ugovor sa Ministarstvom omladine i sporta o realizaciji projekta  „ZOOM – za ostanak i opstanak mladih – podrška zapošljavanju mladih u nerazvijenim opštinama i ruralnom zaleđu Nišavskog okruga“.

Projekt će biti realizovan u periodu 01.12.2016.-  30.06.2017.god. uz podršku Ministarstva omladine i sporta i u partnerstvu sa organizacijom „Protecta“ iz Niša,

Cilj projekta je da unapredi uslove za zapošljavanje mladih kroz program direktne podrške omladinskom preduzetništvu u nerazvijenim opštinama i ruralnom zaleđu Nišavskog okruga.

Ukoliko živite u nekoj od opština Nišavskog okruga, nezaposleni ste, imate do 30 godina i zainteresovani ste za pokretanje sopstvenog posla ili znate nekog ko bi to hteo, onda je potrebno da pratite informacije o projektnim aktivnostima na našem sajtu i fb nalogu. Za 50 polaznika planiramo zanimljive edukacije u našem kampu, dok će 8 najuspešnijih polaznika dobiti podršku u pokretanju sopstvenog posla u pojedinačnoj vrednosti od 100.000 dinara.