Udruženje Kamenica će i ove godine, u partnerstvu sa Mladim istraživačima Srbije i uz podršku Ministartva omladine i sporta,  organizovati  međunarodne volonterske kampove.

Realizovaćemo dva kampa  na kojima očekujemo mlade iz svih krajeva Srbije i Evrope. Eto prilike za nova prijateljstva, jer vas u kampu osim rada čekaju i izleti, druženja i slobodne aktivnosti.

Kamp „Kamenički vis I“ će trajati od 25. juna do 9. jula.  Tokom Kampa je planirano uređenje Kameničkog visa i drugih omiljenih niških izletišta, dok će u fokusu biti probijanje i uređenje turističke staze koja će povezati Kamp sa Cerjanskom pećinom.

Kamp  „Kamenički vis II“ će trajati od 16. do 30. jula. Tokom Kampa je planirano uređenje staza na samom izletištu Kamenički vis a planirana je i izgradnja mini amfiteatra od drveta, kapaciteta do 30 osoba.

Grupe će brojati 13-15 mladih, smeštaj i  hrana su obezbeđeni u našem Kampu na Kameničkom visu.

Detaljnije informacije o tome kako kampovi funkcionišu i kako se prijaviti, možete pronaći na linku   http://www.mis.org.rs/vss/pages/sr/volonterski-program/kampovi/volonterski-kampovi-u-srbiji.php

Vidimo se u Kampu!

RENOVIRANJE kampa u punom zamahu

kamenicanew12a