Social Impact Award” je najveće studentsko takmičenje na temu socijalnog preduzetništva u Evropi.  Takmičenje omogućava  studentima  da osvoje početni kapital od  1.500€ za pokretanje sopstvenog socijalnog preduzeća i podršku iskusnih mentora i eksperata u ovoj oblasti.

Udruženje Kamenica pruža  aktivnu podršku na realizaciji Kick-of radionica u Nišu. Takođe učestvujemo  i  kao edukatori,  kako bi niškim studentima  preneli naša iskustva i podstakli ih da pokrenu sopstvena socijalna preduzeća.

Kick-of radionice  predstavljaju samo početak programa  tokom koga će u aprilu 2016. biti raspisan konkurs  gde će studenti podnositi ideje za pokretanje socijalnih preduzeća.  Od pristiglih ideja stručni žiri će izabrati 8 finalista koji će proći kroz intenzivni tromesečni program inkubacije kroz koji razvijaju svoju ideju i dobijaju mentora koji radi sa njima.

Nakon tri meseca, u septembru, biraju se 4 pobednika. Nagrada za pobednike biće internacionalna konferencija u Beču sa pobednicima iz cele Evrope i početni kapital u iznosu od 1.500€.

Social Impact Award” u Srbiji realizuje organizacija Razlivalište, u saradnji sa Coca Cola Hellenic, ERSTE Bankom, ERSTE Stiftung-om i Impact Hub-om, a uz podršku Fonda B92, Fondacije Danilo Kiš i brojnih drugih partnera.